Geplaatst op Geef een reactie

De perfecte pas of kaart maken met de ledenpas

Heb je ooit gewenst dat je pas of kaart meer kon? Met Ledenpas kan het. Of je nu op zoek bent naar RFID-cards, lidmaatschapspassen of een ander type kaart of pas, met Ledenpas zit je goed. Hier zijn vijf tips om in gedachten te houden wanneer je je perfecte pas bij ons maakt.

Tip # 1 Ken je merk en je doelen

Voordat je begint met het ontwerpen van je kaarten en pasjes, dien je weten wat voor soort boodschap je wil uitdragen en hoe je branding eruit moet zien. Ga je voor eenvoud? Of misschien iets geavanceerder? Als je weet wat voor soort boodschap je ontwerp moet overbrengen, zorg je ervoor dat het eindproduct precies is wat je in gedachten had.

Tip #2 Bepaal welke functies je nodig hebt

Kaarten en passen zijn er in allerlei soorten, maten en materialen; elk biedt verschillende functies om aan verschillende behoeften te voldoen. Denk na over wat voor soort functies het nuttigst zijn voor je bedrijf: NFC-technologie? Barcodes? RFID-tracking? Als je begrijpt welke functies het voordeligst zijn om op je kaart te hebben, kun je het proces stroomlijnen wanneer het tijd is om het te maken.

Tip #3 Hou rekening met beveiligingsfuncties

Veiligheid is belangrijk als het gaat om kaarten en passen. Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van een kaartaanbieder na te gaan welke beveiligingsmaatregelen het beste werken voor je bedrijf. Biedt de aanbieder technologieën die bescherming bieden tegen vervalsing en sabotage? Hoe zit het met beveiligingsprotocollen die ongeoorloofde toegang voorkomen? Bieden ze veilige oplossingen voor gegevensopslag en authenticatiemaatregelen zoals biometrie of tweefactorauthenticatie? Met al deze zaken moet rekening worden gehouden bij het nemen van een beslissing over welke provider het beste bij je past.

Tip #4 Wees creatief.

Kaarten en pasjes ontwerpen hoeft niet saai te zijn. Er zijn zoveel manieren om een creatief tintje toe te voegen – je kunt gebruik maken van reliëf, folie, gravure, spot-UV-afdrukken. de lijst gaat maar door. Door creatief te zijn met het ontwerpproces kun je je bedrijf onderscheiden van de concurrentie en tegelijkertijd klanten iets speciaals bieden dat ze nergens anders vinden.

Tip #5 Kwaliteit is belangrijk

Ten slotte is kwaliteit belangrijk als het gaat om het maken van kaarten en passen. Zorg ervoor dat welke provider je ook kiest, materialen van hoge kwaliteit biedt die voldoen aan de industrienormen. Dit zorgt ervoor dat je kaarten langer meegaan en na verloop van tijd functioneel blijven zonder dat ze vaak moeten worden vervangen vanwege slijtage. Kies verstandig.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar RFID-cards, lidmaatschapspassen of een ander type kaart of pas, met Ledenpas zit je goed. Door deze 5 eenvoudige tips te volgen – je merk en doelen kennen; bepalen welke functies nodig zijn; overweeg beveiligingsfuncties; wees creatief met ontwerp; focus op kwaliteit – het maken van een goede pas of kaart wordt eenvoudiger dan ooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen of produceren van kaarten en pasjes voor jezelf of iemand anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *