Geplaatst op Geef een reactie

3CX SOFTWARE VAN NUCALL IS EEN LIFESAVER

De 3CX telefoonsoftware heeft ons gered. Afgelopen jaar leefden we in een zeer bijzondere tijd. Mensen werden heel erg goed, mensen waren bang, mensen moesten thuisblijven, mensen verloren hun baan en mensen verloren familieleden en vrienden. Door de pandemie die de wereld in zijn greep hield hebben we de afgelopen tijd erg veel dingen niet kunnen doen en hebben we erg veel aan moeten passen. Zo ging het hoger onderwijs volledig online en werden ook andere evenementen op een andere manier gehouden. Deze manier van omschakelen is ook iets wat vele bedrijven moesten doen. Zo konden werknemers niet meer met zijn allen in hetzelfde pand werken en moesten mensen thuis werken. Voor bepaalde bedrijven was deze omschakeling makkelijker dan voor anderen. Zo zijn er bedrijven die al jaren bezig zijn met innoveren en de nieuwste technische trends. Toch zijn er ook bedrijven die eigenlijk al lange tijd stil stonden op het gebied van technologische vooruitgang. Eén van deze bedrijven was het bedrijf waar ik werkzaam was. Toen iedereen thuis kwam te werken hadden we echt iets nodig om ons uit de brand te helpen. De 3CX telefoonsoftware van Nucall was onze redding.

3CX

Via een goede vriend van mij hoorde ik over 3CX. Hij vertelde me dat je alle telecommunicatiesystemen op één plek kon hebben en dat je al je werknemers daardoor makkelijk kon bereiken. Dit was precies wat wij nodig hadden. Ik stapte naar mijn leidinggevende en vertelde hun over de 3CX software.

3CX VAN NUCALL.NL

Mijn leidinggevenden aarzelden niet en huurden Nucall in om de 3CX te laten werken. Deze keuze was één van de beste keuzes van de afgelopen jaren. De 3CX software werkten precies zoals we hoopten. We konden erg gemakkelijk met elkaar in contact komen en daarnaast ging het samenwerken beter dan ooit. Nooit gedacht dat thuiswerken zo fijn zou kunnen zijn. En dit allemaal door de 3CX telefoonsoftware van Nucall.nl. Ik ben enorm blij dat we met hen in zee zijn gegaan en ik zou hen aan iedereen aan willen raden die met een soortgelijk probleem kampt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *