Geplaatst op Geef een reactie

Voordelen van sim only

Wanneer er gekozen wordt voor een sim only abonnement dan zijn er meerdere voordelen. We gaan de belangrijkste sim only voordelen in dit artikel met je doornemen. Wanneer iemand twijfelt over een sim only of een normaal abonnement dan is het goed om dit artikel te lezen.

Goedkoper

Een sim only abonnement is een stuk goedkoper dan een normaal abonnement met een toestel. Het sim only abonnement is simpelweg goedkoper, omdat er geen kosten zijn voor het toestel. Het toestel kan helemaal niet nodig zijn. Wanneer iemand nog een goed abonnement heeft is het volledig overbodig om een nieuw toestel te kiezen. Op een later moment is het altijd mogelijk om een abonnement te nemen. Het is handig om op een moment een nieuw abonnement te kiezen wanneer het iemand zelf goed uitkomt.

De kwaliteit

Voor de kwaliteit is het zeker niet nodig om een abonnement met toestel te kopen. De beste sim only abonnementen bieden een meer dan goede kwaliteit netwerk. De belkosten kunnen wel wat hoger zijn bij een sim only abonnement. In de regel is het verschil minimaal. Het is zeker minder dan de extra kosten van het deel voor het toestel.

Een goede dekking en lage kosten

Bij een sim only heeft iedereen een goede dekking in het hele land. Het maakt niet uit of je vel belt, tekstberichten verstuurd of het internet gebruikt. Het is mogelijk om in het hele land en ook daarbuiten gebruik te maken van het sim only abonnement. Het is aangenaam en goed om gebruik te maken van een sim only abonnement. De lage kosten per maand zijn erg aantrekkelijk. Het is niet nodig om iedere maand beltegoed te kopen en het saldo op te waarderen als bij een prepaid kaart. Het bellen en gebruik van het internet is trouwens wel goedkoper bij een sim only in vergelijking met de prepaid.

 

Geplaatst op Geef een reactie

Mobiel abonnement of toch wat anders?

Wanneer het mobiele abonnement afloopt is het mogelijk om een nieuw abonnement met toestel af te sluiten. Het is ook mogelijk om een abonnement zonder toestel te nemen. Het gaat hier om een sim only abonnement. Daarnaast is er nog het prepaid pakket. Het prepaid pakket moet van te voren opgeladen worden om het daarna te kunnen gebruiken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Laten we kijken wat het beste is.

Een sim only abonnement

Het is slim om voor een sim only abonnement te kiezen als iemand al een goed toestel heeft. Het is dan immers niet nodig om een nieuw toestel te nemen. Het is wel belangrijk om een goed toestel te hebben waar iemand nog een lange tijd mee door kan gaan. Is dit niet het geval? Dan is het beter om voor een abonnement met toestel te kiezen. Er zijn verschillende toestel waar iemand uit kan kiezen. Kies een toestel waar lang gebruik van gemaakt kan worden.

Een prepaid pakket

Bel je heel weinig en is het toestel er vooral voor om bereikbaar te zijn voor anderen? Dan is het slim om een prepaid pakket te nemen. Het is dan mogelijk om wel bereikbaar te zijn zonder iedere maand abonnementskosten te hebben. Het is prettig om geld te besparen iedere maand op een duur abonnement. Wanneer iemand met een prepaid toestel een keer wat meer databundels wil gebruiken is het trouwens mogelijk om geld te besparen met een speciale databundel.

Een abonnement met toestel

Het is mogelijk om een abonnement met toestel te kiezen als iemand graag een nieuw toestel wil hebben. Een nieuw toestel heeft vaak meer mogelijkheden, betere camera’s en daarnaast ook nog extra opties. Wat dacht je van een toestel met NFC om bij de kassa mee te betalen? Het is ideaal om hier gebruik van te maken.

Geplaatst op Geef een reactie

Geschiedenis van een prepaid simkaart

De prepaid simkaart bestaat al vele jaren. Sinds het begin van de jaren negentig is er al gebruik van gemaakt. De simkaart maakt het mogelijk te bellen met een mobiele telefoon. Er was in het begin nog geen smartphone. Wat is een simkaart eigenlijk?

De simkaart

Een simkaart is een kleine chip met een geheugen. Er zit ook een beveiligd geheugen op. De simkaarten zijn allemaal uniek door hun dertien cijferige referentienummer. SIM is de afkorting van Subscriber Identity Module. Het is al in de jaren tachtig ontwikkeld. Er zit ook een IMSI in de kaart. Het heeft een 15 cijferig nummer dat het mobiele nummer aan een telefoonnummer koppelt. Het is zeer goed beveiligd. IMSI staat trouwens voor International Mobile Subscriber Identity. Aan dit nummer zijn de persoonlijke gegevens van de klant gekoppeld. Het is het abonnement of de prepaid kaart.

Prepaid simkaart

Een abonnement heeft de aansluitgegevens en de identiteit van de abonnementhouder gekoppeld met de sim. Eigenlijk is het gekoppeld met het IMSI nummer. Bij een prepaid moet het wel geregistreerd zijn. In Nederland is er nog geen verplichte registratie. In veel andere landen moet men wel de persoonlijke identiteit bevestigen met een paspoort of ID kaart. Het zal helpen om criminelen minder kansen te geven.

De formaten van de simkaarten

Er zijn nog drie formaten simkaarten in omloop. In het begin had een simkaart een formaat als een creditcard. Nu heb je de mini sim, micro sim en de nano sim. Er zijn vandaag de dag veel verschillende toestellen die erg klein zijn en ook met meerdere simkaarten erin. Dan zijn de nano simkaarten erg gemakkelijk.

De toekomst van de simkaarten

Het is mogelijk om met een simkaart mobiel te betalen. Het gaat om een NFC simkaart. In de toekomst zal het allemaal nog compacter en beter worden.

Geplaatst op Geef een reactie

Internetten

Internet en TV. Zonder dat je het zelf weet, gebruik je beide gedurende een groot deel van de dag. Je kunt internet en TV dan ook tegenwoordig zien als een levensbehoefte. Je hebt het immers iedere dag als het ware nodig.

Maar goed internet, stabiel en snel, en goede TV, en daarmee bedoelen we zaken als de juiste kanelen, in HD, veel mogelijkheden om bijvoorbeeld programma’s later te kunnen bekijken, en interactieve televisie, dat kost natuurlijk wel een beetje. Vooral omdat je beide abonnementen los moet afsluiten.

Los afsluiten? Nee, dat hoeft nu juist niet meer vandaag de dag. Sterker nog, het is veel beter om deze niet los en bij verschillende aanbieders af te sluiten, maar om internet en TV in één pakket af te sluiten, bij één en dezelfde aanbieder.Internet

Dat is vele malen goedkoper, en als er een probleem ontstaat, of er is een storing, dan hoef je maar één aanspreekpunt te bellen, en des te sneller is de storing of het probleem weer verholpen.

Internet en TV, en misschien ook nog bellen?

Een dergelijk pakket neem je af, als je geen telefoonabonnement nodig hebt voor een vaste telefoon. Als je dat wel nodig hebt, of al hebt lopen, dan kan je pakkeet nog voordeliger worden, als je internet, TV, en bellen in één pakket afneemt. We noemen dat dan een alles in 1 pakket.

En dat is natuurlijk pas echt besparen, want daarbij kan de besparing per jaar als snel in de honderden euro’s lopen, en met deze besparing kan je natuurlijk allerlei andere leuke dingen gaan doen.

Maar ook als je geen telefoonabonnement nodig hebt, en alleen maar een abonnement nodig hebt om te surfen, en om televisie te kijken, dan is het erg raadzaam om te vergelijken wat de prijzen hiervoor zijn bij de verschillende aanbieders, of met een mooi woord providers.

Wil je vergelijken, zoals bijvoorbeeld met onze vergelijkingstool, dan zie je niet alleen hoeveel je kunt besparen, maar per provider ook nog eens wat er allemaal extra mogelijk is, waardoor surfen, maar ook televisie kijken, nog mooier en makkelijker wordt.

Bijvoorbeeld glasvezelinternet, waarbi je pas echt snel kunt surfen. Of allerlei extra kanalen op de televisie, zoals filmkanalen of sportkanalen, maar ook bijvoorbeeld het opnemen van televisieprogramma’s, zodat je deze later kunt bekijken.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kunt genieten van instagram en co. Want dat is de grootste hobby van ons allemaal.

En wil je voor instagram follower kaufen, is dat ook een goed idee.

Geplaatst op Geef een reactie

Een bedrijf starten? Deze benodigdheden heb je nodig op kantoor!

Wanneer je een eigen bedrijf begint heb je verschillende zaken nodig. Een mooi kantoor bijvoorbeeld om je klanten te ontvangen en ook om ongestoord te kunnen werken. Het is essentieel om het kantoor goed in te richten. Kies een mooi bureau, stevige bureaustoel en zorg daarnaast ook voor de juiste kantoorbenodigdheden. Denk aan pennen, enveloppen kopen, briefpapier en ook een goede koffiemachine of machine voor thee. We helpen je graag op weg met de juiste benodigdheden. Laten we snel kijken wat er nodig is.

Een goede internetverbinding

Het is belangrijk om een optimale internetverbinding te hebben op het kantoor. Zonder internet is het moeilijk om te communiceren. Een telefoonlijn is niet direct nodig, maar goed internet wel. WhatsApp, de website, social media en e-mail worden alleen zichtbaar als het internet werkt. Zonder een goede internetverbinding functioneren we tegenwoordig niet meer.

Rust!

Het is belangrijk om ook rust te vinden in je kantoor. De rust kan gekregen worden door een goede inrichting. Het is echter bij het kiezen van een kantoor slim om te kijken hoe rumoerig het er is. Uiteindelijk kan een slaapbank ook de nodige rust leveren.

Een goede pen en papier

Internet is belangrijk. Een simpel momentje om alles goed te plannen is daarnaast ook noodzakelijk. Zorg voor pen en papier op het kantoor. Een mooi whiteboard kan ook volop helpen. Vervolgens is het slim om voldoende pennen te hebben. Niets is erger dan een goed idee te hebben of flow om het niet op papier te kunnen zetten. We onthouden vaak minder dan we eigenlijk verwachten.

Inspiratie

Zorg voor mooie kunst of foto’s aan de muur om continu geïnspireerd te zijn en te raken binnen je kantoor. Mindset is eigenlijk alles vandaag de dag. Doorgaan wanneer je niet meer kunt en jezelf ankeren als het voor de wind gaat.

Geplaatst op Geef een reactie

Maak je website mobielvriendelijk!

Is jouw website al mobielvriendelijk ingericht? Steeds meer mensen zoeken op hun mobiele telefoon. In 2017 nog stelde Google vast dat 40 procent van de zoekopdrachten met de mobiele telefoon was ingetikt en het percentage loopt verder op. Daardoor is het raadzaam om je website ook goed in te richten voor mobiel en de Ipad. In dit korte artikel lees je daarom waar je op moet letten bij het mobiel vriendelijk maken van je website. Wil je het liever uitbesteden aan een online marketingbureau? Dan lees je in dit artikel ook tips om de juiste marketingbureau te vinden.

Focus je nog meer op websitesnelheid!

GSM.jpg

Misschien weet je al dat websitesnelheid enorm belangrijk is. Vooral voor de (ongeduldige) gebruikers is de snelheid enorm belangrijk. Wist je dat de bounce rate met 8,3% stijgt indien de snelheid met een seconde wordt vertraagd? Controleer daarom altijd de Google Page Speed tool. Op deze pagina zie je hoe snel Google je website vindt en krijg je concrete aanbevelingen hoe je de snelheid moet optimaliseren. Meestal moet je HTML, Javascript en CSS verkleint worden.

Conversieoptimalisatie

 

Bij een Ipad en een mobiele telefoon moet de call to action nog sterker gecentreerd worden. Plaats de call-to-actions op plekken waar de bezoekers komen en zorg voor multimediale content. Hiervoor is het handig om de tool Hotjar te gebruiken. Deze hulpmiddel onderzoekt met behulp van heatmaps waar bezoekers wel en niet komen. In combinatie met Google Analytics ontdek je welke (mobiele) pagina’s nog verder geoptimaliseerd moeten worden.

Hoe vind je een goede online marketingbureau?

 

Marketingbureaus laten op internet eigenlijk zien dat ze goed zijn,  maar het is juist goed te kijken wat anderen over hen zeggen. Hebben zij bijvoorbeeld prijzen gewonnen? Staan zij bovenaan in Google? Dit zijn allemaal factoren die meespelen!

Mobiel(on)vriendelijk

 

Binnen een aantal seconden heeft de bezoeker al besloten om langer op je pagina te blijven. Optimaliseer je website voor mobiele bezoekers. Niet voor niets gaat 61 procent van de Nederlandse bezoekers naar de concurrent indien je website mobielonvriendelijk is. Zeg eens eerlijk: zou jij dat ook doen?