Geplaatst op Geef een reactie

Een bedrijf starten? Deze benodigdheden heb je nodig op kantoor!

Wanneer je een eigen bedrijf begint heb je verschillende zaken nodig. Een mooi kantoor bijvoorbeeld om je klanten te ontvangen en ook om ongestoord te kunnen werken. Het is essentieel om het kantoor goed in te richten. Kies een mooi bureau, stevige bureaustoel en zorg daarnaast ook voor de juiste kantoorbenodigdheden. Denk aan pennen, enveloppen kopen, briefpapier en ook een goede koffiemachine of machine voor thee. We helpen je graag op weg met de juiste benodigdheden. Laten we snel kijken wat er nodig is.

Een goede internetverbinding

Het is belangrijk om een optimale internetverbinding te hebben op het kantoor. Zonder internet is het moeilijk om te communiceren. Een telefoonlijn is niet direct nodig, maar goed internet wel. WhatsApp, de website, social media en e-mail worden alleen zichtbaar als het internet werkt. Zonder een goede internetverbinding functioneren we tegenwoordig niet meer.

Rust!

Het is belangrijk om ook rust te vinden in je kantoor. De rust kan gekregen worden door een goede inrichting. Het is echter bij het kiezen van een kantoor slim om te kijken hoe rumoerig het er is. Uiteindelijk kan een slaapbank ook de nodige rust leveren.

Een goede pen en papier

Internet is belangrijk. Een simpel momentje om alles goed te plannen is daarnaast ook noodzakelijk. Zorg voor pen en papier op het kantoor. Een mooi whiteboard kan ook volop helpen. Vervolgens is het slim om voldoende pennen te hebben. Niets is erger dan een goed idee te hebben of flow om het niet op papier te kunnen zetten. We onthouden vaak minder dan we eigenlijk verwachten.

Inspiratie

Zorg voor mooie kunst of foto’s aan de muur om continu geïnspireerd te zijn en te raken binnen je kantoor. Mindset is eigenlijk alles vandaag de dag. Doorgaan wanneer je niet meer kunt en jezelf ankeren als het voor de wind gaat.

Geplaatst op Geef een reactie

Maak je website mobielvriendelijk!

Is jouw website al mobielvriendelijk ingericht? Steeds meer mensen zoeken op hun mobiele telefoon. In 2017 nog stelde Google vast dat 40 procent van de zoekopdrachten met de mobiele telefoon was ingetikt en het percentage loopt verder op. Daardoor is het raadzaam om je website ook goed in te richten voor mobiel en de Ipad. In dit korte artikel lees je daarom waar je op moet letten bij het mobiel vriendelijk maken van je website. Wil je het liever uitbesteden aan een online marketingbureau? Dan lees je in dit artikel ook tips om de juiste marketingbureau te vinden.

Focus je nog meer op websitesnelheid!

GSM.jpg

Misschien weet je al dat websitesnelheid enorm belangrijk is. Vooral voor de (ongeduldige) gebruikers is de snelheid enorm belangrijk. Wist je dat de bounce rate met 8,3% stijgt indien de snelheid met een seconde wordt vertraagd? Controleer daarom altijd de Google Page Speed tool. Op deze pagina zie je hoe snel Google je website vindt en krijg je concrete aanbevelingen hoe je de snelheid moet optimaliseren. Meestal moet je HTML, Javascript en CSS verkleint worden.

Conversieoptimalisatie

 

Bij een Ipad en een mobiele telefoon moet de call to action nog sterker gecentreerd worden. Plaats de call-to-actions op plekken waar de bezoekers komen en zorg voor multimediale content. Hiervoor is het handig om de tool Hotjar te gebruiken. Deze hulpmiddel onderzoekt met behulp van heatmaps waar bezoekers wel en niet komen. In combinatie met Google Analytics ontdek je welke (mobiele) pagina’s nog verder geoptimaliseerd moeten worden.

Hoe vind je een goede online marketingbureau?

 

Marketingbureaus laten op internet eigenlijk zien dat ze goed zijn,  maar het is juist goed te kijken wat anderen over hen zeggen. Hebben zij bijvoorbeeld prijzen gewonnen? Staan zij bovenaan in Google? Dit zijn allemaal factoren die meespelen!

Mobiel(on)vriendelijk

 

Binnen een aantal seconden heeft de bezoeker al besloten om langer op je pagina te blijven. Optimaliseer je website voor mobiele bezoekers. Niet voor niets gaat 61 procent van de Nederlandse bezoekers naar de concurrent indien je website mobielonvriendelijk is. Zeg eens eerlijk: zou jij dat ook doen?