Geplaatst op Geef een reactie

Alles over een prepaid simkaart

Een prepaidsimkaart wordt weer vaker gebruikt. Veel mensen weten nog dat hun eerste toestel een prepaid simkaart had. Een simkaart welke opgeladen moest worden om gebruikt te kunnen worden. Het is gemakkelijk om een prepaid kaart te gebruiken. Tenminste wanneer het geen punt is om de simkaart op te laden.

Het begin van de simkaart

In de jaren negentig zijn de eerste simkaarten op de markt gekomen. Het waren in het begin kaarten ter grootte van een creditcard. Nu zijn ze al een stuk kleiner. Er zijn nog drie formaten over. Het gaat hier om onder andere de micro simkaart en de nano simkaart. De laatste wordt bij de nieuwe toestellen gebruikt. Ze zijn lekker klein en bevatten alle gegevens die ook de grotere credit card formaten bevatten. De ontwikkelingen zijn niet stil blijven staan. De toekomst zal nog veel meer mogelijkheden bieden.

Betalen met de simkaart

Met de smartphones met NFC is het mogelijk om ook met de mobiele telefoon te betalen. Het is ideaal om gebruik te maken van de mogelijkheden om zo een rekening te voldoen. Op de lange termijn zal het niet meer nodig zijn om een bankkaart mee te nemen. Straks kunnen we alles met ons mobiele toestel regelen. Het is ideaal.

Gemak, goedkoop en nooit teveel betalen

De prepaid simkaart kunnen we samenvatten als een gemakkelijke manier om bereikbaar te zijn op een mobiel toestel. Het is nooit zo dat er achteraf nog hoge rekeningen komen. Het is wel belangrijk om te weten dat de kosten per belminuut of tekstbericht wat hoger zijn. Hetzelfde geldt voor de data die gebruikt wordt via de prepaid simkaart. Houdt hier wel rekening mee. Het kan handig zijn wanneer het verbruik toeneemt om toch een abonnement te nemen. Een abonnement met of zonder telefoon (sim only).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *